Saturday, March 24, 2012

Image Rocks ed a II-a

     Photosetup a continuat seria de workshop-uri foto "Image Rocks" cu editia a doua, invitat sa tina o prezentare despre fotografia de concert fiind Miluta Flueras, fotograf oficial al revistei online Metalhead. Dupa workshop, fotografii prezenti au putut pune in practica sfaturile primite in timpul concertelor celor doua trupe, Paradox si Magnum Opus, cele mai bune imagini urmand a intra intr-un concurs foto cu premii oferite de organizator.
     Asteptam cu interes editia a III-a!Monday, March 19, 2012

MiniArtShow

   Iata o modalitate de joaca despre care am avut impresia ca s-a uitat...in momentul actual, unde televizorul, x-box, PSP si calculatorul in general par sa fie solutia cea mai la indemana de a "scapa" de cel mic.
   Actritele Nicoleta Rusu si Ioana Papadopol au pus bazele acestui spectacol de improvizatie in care copiii se implica activ in dezvoltarea povestii. Totul se intampla intr-o incapere aproape goala, cu minim de recuzita (mare parte realizata de cele doua actrite). Pornind de la o structura minimala, firul epic este modelat de cei mici, stimulandu-le imaginatia si creativitatea. Timp de o ora si jumatate intra intr-o lume pe care si-o cladesc dupa bunul plac.
   Un spectacol care il "trezeste" pe Micul Print din fiecare dintre noi...